31/12

Gott nytt år!!!


31/12

om några timmar är det nytt år! har aldrig haft så lite nerver som jag haft under jul och nu till nyår, sjukt. men kanske betyder det att det blir ett bra nyår. hahah gör i ordning mig med värmespolarna, ses vid tolv ;)

hahahhaha zzexy pose, höll undan spolen som hängde i ögat :)


30/12

zoombie i´m. vaknade precis efter att ha somnat i soffan efter middagen. jobbade i sex timmar idag, det kändes som en Evighet. hämtade ut paketet från nelly idag och de rätt snygga grejer men nu ska jag hoppa in i duschen så man inte behöver fixa med håret imorgon. imorgon är det nyår, scary.


29/12

onsdag kväll, bestämde att vi drar ut ikväll. undra vad kvällen kan bjuda på, hoppas något mumsigt!


28/12

lissen ville se hur klänning blev, lite oklar baktill men här har du den thornberry!!


28/12

hahha har inte pallrat mig till symaskinen än, tröck i mig resten av lasagnen från igår med pizza sallad och nu avnjuter jag min nya passion : vaniljglass med en skvätt kaffe, mmmmmmm


28/12

Annat som hängde med hem:


Salt 399:-


Salt 20:- (pärlörhängen)


Gick iväg imorse från linnea kl halv tio, hade tid för att äntligen fixa naglarna på hudvårdscenter, såhär blev det


nu ska jag sätta mig och slita klart med klänning som är tänk ha på nyår, middagen är bestämd hos karlsson iaf så nu är jag snart beredd om klänning bara går ihop, testar det sista med en dragkedja nu annars blir det något annat


28/12




Monki 500:- 250:-


Bikbok 399:- 199:-





Urban outfitters 950:- 359:-


Urban outfitters 150:- 69:-


Scorett drottninggatan 700:- 350:-


Zara drottninggatan 399:- 249:-



Zara drottninggatan 299:- 199:-



H&M drottninggatan 149:- 75:-





Gina tricot 199:- 99:-


Gina tricot 149:- 75:-



Myrorna 15:- (inte rea)

 
Myrorna 55:- (inte rea)


Kicks 270:- 135:-

Ord. pris / Rea
Jacka 500:-     250:-
Tröja 399:-     199:-
Tröja 950:-     359:-
Skärp 150:-     69:-
skor 700:-     350:-
Väst 399:-     249:-
Tröja 299:-     199:-
Kjol 149:-     75:-
Tröja 199:-     99:-
Kjol 149:-     75:-
B.U.S 270:-     135:-
--------------------
4164:-     2059:-
=2105:-


27/12

finaaallyy at home! blev en jävla runda med morsan idag, hon tyckte att jag drog med henne som en tok men jag är inte alls lika trött som jag brukar vara. mellandagsrean lär man sig ju ett och annat av åren som går, aldrig hittar man något man veerkligen är nöjd med och människor beter sig bara som djur. hittade iaf jackan igår och en tröja idag som jag vart HELT okej nöjd med sen vart de massa skräp mest, sånt som jag inte köpt annars liksom men gjorde bara för att de va rea. vart ett hårt träningspass med ankigirl och lissan idag, snyggis va där också ;) ... och nu har jag bokstavligen slickat vitlökssås burken ren och ätit så jag är mätt för några dagar. snart drar jag nog till karlsson om pappa skjutsar eller om snowracern glider mig dit. första kvällen utan mamma och pappa sen skolan sluta typ, blivit lite skadad av att varit ensam men nu jävlar. imorgon blir det naglar också på morgonen sen hoppas jag kunna hämta nelly paketet efter det. C you .. här är min nya tröja :) :

lägger upp allt annat imorgon ellern är jag får tid, ska räkna ihop om jag verkligen tjänade nånting på att köpa all skit.


27/12

pilotglasögat, aviatorn,  kan slänga sig i väggen, i sommar kommer jag leva i rayban clubmaster, det känner jag på mig, FAN va flash dom är. chrillson åker till thailand snart så han får köpa med sig ett helt gäng hem, falska får det bli för klumpig som jag är skulla trampa sönder dom dagen efter om jag köpte dom för tusingarna.

- "got my rayban on and im feeling hello cool tonight"


27/12

drar till stan om en timme, vi får see vad jag kommer hem med. pusso


26/12

nu är jag home. shiiit va ont jag har överallt och fan var jag klagar men har varit sådär som man är när man håller på att bli sjuk i fan fyra dagar nu. va iaf i kista nyss och åt wok och shoppade lite, vart inge speciellt intressant mer än nya leggins en tjock stickad tröja bara och så BOMBERJACKET!! haha första robin sa när jag kom hem "hahh du vill ju bara vara som rebecca fiona" hahahha jaa? låt mig inspireras bro, låt mig inspireras!
köpte den inte för att jag tror att jag kommer att använda den jätte ofta utan för att den kostade 250kr och för att den är jävligt skönt, och jävligt snygg också faktiskt


26/12

ska äta upp mina mackor och se om min magvärker försvinner, värsta krampen jag haft sen jag somna igår och jag är inte sjuk det känner jag, är typ orolig mage men den försvinner väl så fort jag kommer till jobbet antar jag. ikväll blir det kista och slappna av lite med god mat och kolla runt i affärer, behövs!


25/12


det är att leva .. ibland .. mer ofta .. mer sällan .. jävligt ofta. till nästa år ska jag ha lärt mig hur jag ska njuta av de få tillfällen man verkligen känner sig lycklig för det är fan inte ofta i den här åldern, inte för mig iaf. det syns ju inte såklart, det syns inte på någon men fan va det svider hos alla, verkligheten är riktigt jävla rutten, förstår folk som blir alkoholister, narkomaner och allt vad folk blir för hade det inte varit för en del saker som fått det att stå svart på vitt att livet är ruttet så hade jag också varit det.
men ändå så önskar jag god fortsättning .. eller en bitter jävla fortsättning.


25/12

blev inge narnia o inge grekiskt heller.. det enda som va öppet nere i centrum va pergola så åt visserligen en jävligt god oxfile pasta men sen gick vi hem, hyrde shutter island som va bra men konstig och åt massa godis. så kvällen blev inte som planerat men imorgon drar vi direkt efter jobbet till kista iaf och äter mat och kanske kollar bio men iaf shoppar också! snart är det nyårstider, hur fan blir det de här året då?


25/12


från mellandagsrean nelly.com


25/12

snart drar vi och äter grekiskt nere i centrum med kussarna, sen blir det nog narnia i kista. blir nog helt awesome för de andra narnia har varit grymma så den här kan nog inte bli sämre.


24/12

Godnatt people! jag går och sover nu efter att ha ätit säkert tjugo chokladkolor, druckit tre stora glas te, knäckt massa nötter, ätit morfars köttbullar med potatis och julknäcke med bara smör på. jag åt säkert 4 ringar samanlagt av morbrors tornkaka också, av det Under lagret, och två mandelmusslor med grädde och sylt. jag åt lite mat, men mycket sött. i julklapp fick jag ett spel om utlandsresor, kanske inte vad man skulle önska sig men kanske någonting jag kommer ha mycket användning av. mamma och pappa fick iaf min julklapp så jag får låna den ibland också. det va år 2010s julafton. inte speciellt händelsefull, inte speciellt rolig, men mysig och avslappnande trots att jag haft ständig huvudvärk hela dagen, mellan ögonen, mamma också, vi blir nog sjuka till lovet, igen. godnatt.

står att bilden är tagen maj 2009, månaden stämmer inte, men året var nog 2009


23/12

nu börjar det äntligen kännas som jul


23/12

blev ett varv till kista gallerian iaf, bror behövde köpa sista julisen till tjejen så jag hängde med och kollade skor på scorett. rean har redan börjat :s ... hittade iaf två par snygga skor jag tänkte klippa till på men ett par var helt grymma, de andra paret var snygga men lite stora trots att jag hade tjocka strumpor så hade inte kunnat ha det med bara strumpbyxor, hur som helst så fanns bara dom som va okej. så jag väntar och ser om jag hittar några i mellandagarna! nu börjar det kännas jul, massa ljus är tända och skinkan är i ugnen, snart ska granen fram! ska ta mig ett par riktigt snygga julbilder sen ;)

23/12

Godmorgon! haha nej fan va fel att skriva det men vaknade för en timme sen, vet inte varför ajg sover så länge, brukar vakna tidigt när jag väl är ledig men nu har man sovit ut iaf. idag blir det julbak och bara massa juljuljul, jag ska snart börja sy vad som ska bli min nyårsklänning och sen kommer mamma hem och då ska vi börja fixa med julgodiset och plocka fram julgranen och börja pynta den. idag tänker jag inte sätta min fot utanför huset om det inte är för att åka och lämna tillbaka skorna på posten, men då kommer jag åka Inte gå för jag är alldeles för trött på att gå ut i den här kylan nu. nu ska jag gå och börja sy, här är överdelen av klänningen ;) :


22/12


22/12

nu är man mätt och belåten efter att ha ätit en stor brorslagad thailändsk middag och njutit av glass&kaffe efter det. tränade som aldrig förr idag så tog mig en proteindrink efter det och hoppas på att den hjälper till.
hämtade skorna på posten idag, de va snyggare i verkligheten faktiskt men det blir att skicka tillbaka dom iaf, har spenderat alldeles för mycket pengar på rätt onödiga saker sista tiden så börjar bli pank och lönen chockade mig inte den här gången som jag trott så skickar tillbaka de och hoppas på att ordern från asos gör mig mer glad.



21/12

ååååååååh fan va kallt det är. har suttit hemma med pälsväst långärmad , två leggins och uggs sen jag kom hem och mina fingrar är iskalla och så fort jag reser mig så vindar det kallluft på mig :s det är istid I promise. det är så kallt så jag äcklig nog inte duschat på två dagar för att jag inte klarar av att klä av mig kläderna och efter jag duschat stiga ur duschen. jag ömsar även skinn som en jävla orm. man skulle kunna göra en människa av all hud jag tappar för att jag blir så torr när det är såhär kallt. what so ever behöver jag lön nu innan jag ramlar ner och dör. behöverskor till nyår framför allt efter att jag insåg att mina älsklingsskor inte längre är okej att använda för mockan är helt skalad.
kikade runt lite iaf och såg att skopunkten kan leverer FAN:

399:-


de här är fan helt grymma! kostar bara 199kr :s så hoppas pappa skoja när han skrev på sms att han är upptagen, för måste fan både träna på att köra och köpa skor nu
hur som helst är det julavslutning imorgon och ajg skickade precis religioninlämningen, fan va den sög. men nu ska jag hjälpa mamma laga köttbullar, jag svälter ihjäl.


21/12


godmorgon! härligt morgonpigg var man idag när klockan ringde och nästan flög ur sängen, fast det var bättre igår, definitivt. hann fixa allting till frukost på tjugo min så nu sitter jag och äter havregrynsgröt. ska nog fortsätta äta det ett tag, har börjat äta så jävla mycket skit och gröt är överskattat som fan, det är faktiskt gott. tänkte dra ner och träna idag, blir allt för sällan nu för tiden. fan för alla som gjorde så jag inte kunde spela fotboll för att det är kul längre, det var helt perfekt men det brydde sig inte dom om. idag fick jag mail om att de skicakt skorna från laredoute, jag betalade ändå förra veckan, sjukt att de skickar dom nu :s men tror ändå jag skickar tillbaka dom, känns jävligt onödiga :/ .. snart ska jag dra till skolan, hoppas snälla inte vi har test och inlämnningen till religionen nu!!


20/12

I survived this day! nee den va inte så farlig men är jävligt trött och nu sitter jag och försöker skriva klart religionsgrejen som är jätte konstig :/ .. såg i en tidning morsan hade fått ett jätte fint armband från www.missselfridge.com, men såklart när jag letar på hemsidan så finns det ju inte där. as ALWAYS när det finns något med i en tidning, därför jag tycker de är så trista. de hade iaf en del rätt fina grej inte allt för dyrt, frågan är bara om de är tull och så? såg någonstans "misselfridge.uk.com" eller något så antar att de är UK men priset stod i euro. har ingen koll på de där men kanske beställer något om det är billigt, frakten låg på 6 euro så det är inte jätte mycket heller.
 här är lite snyggt iaf:

£45                                            £38

£32


19/12, can´t sleep




19/12


äe, jag skiter i religionsgrejen. fattar ingenting, han kan ju inte vara seriös, får hoppas på att han säger att han lurades eller något som han gjorde sist. jag hoppar in i min lilla sänghörna nu, all alone. även om mamma bjuder på mycket uppmärksamhet så vill jag ha en boi. jag vill den där snygga killen du vet.
 godnatt, hoppas att träffa dig någon dag mister.


19/12


va på nype i fredags, förväntningarna man hade va helt klart ovärda men det va kul i fredags, dansade en del och det va rätt skön lokal så man ångrar det inte men fan va jag längtat i onödan på att få gå ut :/
nu ska jag försöka göra min religionsläxa för imorgon är jag inte hemma från morgon till kväll så då kommer jag nog inte orka fixa med det.. blev ingen bokning av körskola idag heller, får fixa det när det blir lite minder oväder för nu känns det jättejobbigt att behöva köra med någon man inte känner, sladdade mitt på stora vägen idag och det vill jag inte göra med en körskolelärare fan


19/12


19/12


nu är det riktigt busväder utomhus alltså, i torsdags var det killme väder, fredags också, igår var det så mörkt hela dagen så man knappt orkade hålla ögonen öppna och idag är det bara blåsigt som fan! jag ska snart ut i vinterkylan och övningsköra. ska bara ner till centrum och hämta ut väskorna till företaget men fortfarande är det bra träning :) ska titta in om myrorna har öppnat också, vintttttage! idag blir det till att ringa och boka körlektioner, orkar itne ligga och drömma om att jag har körkort längre -.- senare idag blir det till att sy nyårsklänningen också, hittade jävligt bra grejer igår, helt awws!

en av sakerna jag köpte igår, topp och trosor för 99:- på bikbok!
syns inte så mycket men är lite transparent och spets nertill :)


19/12

nu säger jag godnatt .. va i stan hela dagen med mamma idag och shoppade ihjäl mig, mamma också :s .. kan visa imorgon vad det blev men  nu ska jag sova. har tittat lång film med mami hela kvällen, skum film som fan men det va mysis!! godnatt people. kommer drömma mardrömmar inatt känns det som, håll om mig någon ....


15/12

oooh blev julkalendern mys idag hemma hos karlsson! slutade kl 4 och åkte och köpte mini kalendern som är perfff för mig sen åkte vi och tränade hårt som fan, sen hem till lellan och åt mat, shiit va längesen jag hade sån huvudvärk nu. iaf åt god shepardspie som satt jävligt fint sen kolla vi säkert 5 avsnitt pelle svanslös. den är så jävla bra, kommer utan tvekan köpa greveholm och pelle till mina barn. när vi va här hemma och hämtade mina träningskläder så hade nelly paketet. fan va jag diggar nelly alltså helt klart bästa internetbutiken ever. min paljetttopp och väskan va det och toppen är helt fierce, kolla :D


15/12


ska snart dra ut i kylan men måste bara äta upp mina riskakor. blir design ämnena idag, looove it. inga dagar som jag måste så bra som dessa. går förbi centrum på vägen hem och köper en mini almenacka, fan va jag behöver det för att inte glömma bort saker nu. hjärnan börjar bli liiite skrumpen. har ju hängt med i 18 nu ... hehihe. nu ska jag dricka upp min oboy och borsta tänder och sen drar jagut i kylan med mina grymma feta lurar och baa njuter. ciaooo


14/12


taaaggggaa neeed, har skrivit lite på filosofi uppsatsen, fan va svårt det är för mig får inte ut mig någontin för det är bara massa skit man skriver :S .. kommit på en idé för nyår: jag ska sy ihop min egen nyårsklänning! vågar inte chansa med de från hemsidor och kände att det är jäävligt kreativt att göra den själv så gick och köpte två cup BHar och sen får se bli en transparent kjol nedtill, ihopsydd förstås! sitter med min nya väst jost nu, shiiit va den satt bra att köpa. kostade 599 på MQ och alltså DEN hängde där för mig. kollat runt som fan efter sygga svarta pälsvästar och inte sett någon galant men hitta på internet någon skrivit om MQs västar så gick dig och ALLTSÅ där hängde EN väst, en svart pälsväst, i storl 34a, den va bara så min! o jävligt skönt att man hade ett presentkort där också. nu sitter den på min nyduschade kropp, skit härligt! snart är det paradise, sen något program om misslyckade skönhetsoperationer. känner att jag måste se det för att inte våga ta mig till en klinik snart. tack hej


13/12


detta torra decemberliv behövdes glädjas upp lite grann,
väska och topp från nelly.com fick det bli


13/11


kanske nyår från gina 299:-


13/12

härligt snabbt pass på sats med feta lurar och lellis, ladda ner en jävla massa musik innan jag drog iväg och FAN va rihanna är aaaaaaawwwwwwwssssss



undrar om hon gjort någon arsellåt, tror inte de ...
nu blir det till att noog ringa och boka körlektioner, är riktigt nervös måste jag medge!


12/12

Nu är äntligen jobbhelgen över! jag är sjukt trött så tänker skita i allt jag planerade att göra idag och fixar det imorgon efter skolan ist. Känns nästan som att jag håller på att bli sjuk men hope not. ska nog lägga mig och sova snart, kliar på hela min kropp, tänk om jag är allergisk mot nåt :s .. har iaf köpt familje julklappen nu så no more julklappar behövs fixas haha skööönt! bestämt att alla köper något som alla i familjen kan ha nytta av sen så lottar man eller något så får man en varsin stor present ist för att springa runt och hitta på massa grejer man kanske inte ens vill ha som man brukar. jag köpte en massage stol, hiehie mest för att jag vill sitta i en sån varje dag men tror alla kommer bli glada för den :D


11/12


laredoute.se hade rea så testade att köpa de här så får man se hur de är när de kommer hem, de va 700kr billigare och kosta 1019:- nu så va tvungen att testa. får skicka tillbaka de omde inte är nå sygga i verkligheten helt enkelt


11/12

snart bär det av till kingsängen för att titta skinkcupen när syrran spelar, håller mig där till halv ett inatt när hon spelat sista matchen. jag har jobbat hela dagen idag och FAN va trött jag är, varför? stod bara där och titta typ. shit va ägglossningen satte igång nu, varit irri i en timme och skrek till pappa nyss att klippa bort lapparna i tröjorna för att de klia som fan, nu känns de i magen som fan. det är även SKIIT kallt ute, kolla bara hur röd jag blir i kylan, hemssskt.


10/12

sådär blev det, jag är amatör så därför blev det amatör. älskar den samtidigt som jag hatar den för den blev fan inte bra, och fan inte dålig. jag är nöjd!! satt min fredags kväll och målade en tavla. nu återstår väggen, sen får vi se vad mitt rum ser ut som denna gång. vet inte hur de blir när man särar på dom, blir kanske en eller flera centimeter emellan tavlorna eller så blir det inge mellanrum alls, det va också coolt.




jobbade idag, elin va där så det var roligare än vanligt. sålde en maskin bara men fredagarna är jävligt sega och tomma. fick höra om en överraskning på jobbet idag, jävligt bra va den. nu är det bara fortsätta, snart kommer lönen!


9/12


vet inte, såg den här på bubbleroom.se tidigare idag.
håller den för att vara en nyårsklänning? massa hade kommenterat att den passa bäst till att vara fladdermus på halloween, vafan liksom?


9/12

åkte precis iväg för att köpa en canvas tavla, skulle köpa en stor men de stora var inte fyrkantiga och så var de tunna, jag ville ha en sån där stor och tjock. Jag köpte 9 st små ist, så målar jag ett motiv och sen så spikar jag upp de med mellanrum och det tror jag kommer bli jätte fint. Nu blir det bara till att vänta på lovet så morsan kan hjälpa till och måla rummet och sen spika upp de! undrar bara vad jag ska skriva, blir nog någon text som det är lite power i. vi får se..
jag fick G+ på mitt matteprov och jag är grymt stolt över mig själv faktiskt, jag som nästan fick panik och tänkte be om att få sluta där men nee nu stannar jag kvar, jobbigt bara att Roland sa på lektionen idag att det som varit fram tills nu bara varit repetition, nu börjar C kursen på riktigt, men jag hängde med på lektionen idag så jag ska försöka göra mitt bästa nu!
såhär ser det ut nu iaf mellan stora delen och sovdelen,
 riktigt mysigt i sovdelen faktiskt!

nu ska jag leta efter någon text eller vad det nu blir på tavlorna..


8/12

sitter och väntar på att någon i familjen ska hjälpa att sätta upp gardinstången som ska hålla upp gardinerna som ska hänga mellan sovdelen och resten av rummet, tror de blir awesome sen efter att jag målat större delen vitt också och så upp med min egen målade tavla!
however här är lite saker jag köpt under senaste tiden:

shorts, bikbok 199:-

kavaj, H&M 199:-
(köpte först den på bilden under men så kom den här i paketet från H&M idag, hade glömt avbeställa den efter att jag köpt den andra men den här får nog också hänga med mig ett tag, känns grymt onödigt att skicka tillbaka den)


kavaj, JC 399:-

blus, bikbok 199:-

blus, bikbok 199:-


8/12

åt precis en fet kebabtallrik, ska snart börja maskera i rummet. ska bli fett i mitt rum med vita väggar, röd sov kupé och en FET egen,ålad tavla på den stora vita väggen. AAAAAS
nu är de mörkt faaan, kl tre börjar de och vid fem är det bläck!!
sitter diggar agnes carlsson, gryyyym!


7/12

I DID IT!

haha iiuw frasig foten ser ut, fan de pga ljuset!!


5/12

nu blir den mcdonalds till mat, är så jävla hungrig.

5/12

godmorgon andra advent kan jag säga, vaknade för en timme sen helt och hållet. shit vilken huvudvärk jag har, inte bra att blanda som jag gjorde igår men puka gjorde jag inte iaf. va mycket folk på mp igår sades det, speciellt kul va de fan inte. jag firade alltså mitt födelsedagsfir på MP!!! men det passade bäst igår, stan får vänta när de tär såhär jävla kallt. nu är det julen man ska längta till, fast jag längtar mest till att skriva matteprovet imorgon och sen få tillbaka det och ha fått typ vg+, det skulle vara grymt!! det ser för tillfället ut som jag har varit dränkt under vattenytan i två timmar så jag lägger in en bild på fina vännen, liss!!

ps. tror fan jag köper den där väskan i julklapp till mig själv även om den är dyr, den är fan GRYMT snygg!!


3/12


3/12


stayhard.se 1498:-


3/12


h&M, 199:-
in the darkness .. haha kom nyss hem från kista centrum, vi gick runt där 5 tjejer och strosa, hittade väl inge speciellt kul men är nöjd iaf, fick de jag köpte för ett par hudnringar billigare pga presentkort oså så är glad iaf :)
blir nog inge ut ikväll så är väl med mams då, brukar inte va så farligt, tvärt om, mysigt faktiskt, saknar min man bara, dags att presentera dig nu! yaya nu ska jag testa min grejer jag köpt, sen kolla recept på goda pasta såser vi ska fixa imorgon, om de inte blir fett imorgon hoppar jag. hej


2/12

Nää fan bilen står frusen vid farsans jobb så blir inge övningsköra idag förrän han fått den därifrån, eller säkert inte efter det heller för då lär han va sur (förtåeligt) så det får bli någon annan dag. borde ju plugga jävla massa matte nu men FAN efter bara 4 tal är hjärnan helt slut för att det arbetat så mycket, hur ska detta gå?!
yaya ska leta lite kläder .. ooo nu kom en FAKTiskt söt spindel här på bordet oooh haha ya heiroo
happy birthday söta solomona som fyller år idag också hihi :)

2/12


ikväll blir det övningskörning, plugga mattematik och diiiigggggaaa:


försök klassa...


1/12

heiii blooggen!
har fått klagomål från läsarna så måste börja uppdatera mera!!
marble klackarna fick vandra vidare till lissen för de va för stora :(
har precis kollat paradise, åt en karamell och nu gör det skit ont i ena sidan av munnen :/ nu tänkte jag iaf dra nytta av nelly rabatten jag fick sist så kanske gör en julklappsbeställning till mig själv, hiehie får se de...
hahah aa ska snart läsa svenska boken som verkar som kul, lousie val såklart så det blir ju inget annat,
jag lever livet i denna kyla, sjukt kallt nu men min jacka fungerar bra i kylan så jag ska inte klaga, ciaaao

RSS 2.0