Hemma från jobbet nu och aaaa såklart ska ...

img_0317 (MMS)

Hemma från jobbet nu och aaaa såklart ska jg klaga på att jAg är trött nu trots att jag har klagat på att jag varit rastlös de dagar jag varit ledig, sån man är liksom, aldrig nöjd! Men tycker om att jobba faktiskt , det får mig att koppla bort begäret att shoppa (trots att det blir värre sen efter jag jobbat men då har man ia tjänat ihop så att man vet att man kommer ha pengar att spendera om ett tag igen i alla fall) . Älskar intr mitt jobb precis men vem gör det och jag kan inte klaga, jag har haft flera kunder som berömt mig för mitt jobb idag och trevliga kollegor, i like! FAN jag har blivit bättre påa tt uppskatta saker och ting , så jävla skönt faktiskt!


Nu blir det sängen, va tvungen kolla lite ...

Nu blir det sängen, va tvungen kolla lite bieber inna jag la mig Godnatt folket <3


110729


110729

hoyhoy, vaknade lite tidigare idag än igår , har bara suttit vid datan hela morgonen och inte gjort nånting .. eller jo beställde ett par skor jag tänkte ha på mallorca , 186kr blev det totalt.  helt unbelieveable, kunde inte motstå !


110728




110728

nu är det klart, jag och annika drar till mallorca den 23-30 augusti, ska bli jääävligt skönt


110728

oj .. vaknade kl 2 idag efter att ha varit hemma hos lisa igår en stund och träffat henne och gänget med annika sen drog vi hem , det va supersoligt så ja och annika chillade bara på verandan någon timme eller två sen drog hon och då kom jag på att de va dags att testa yoga skivan jag velat testa i veckor nu så jag satte mig helt enkelt på en filt framför tvn och körde, jag är ju stel som en pinne så något yogaproffs va man ju inte men det är avslappnande och skönt att bara sitta, ligga stå och andas djupt och dra ut kroppen




snart ska vi iaf åka iväg och äta middag med farbror och familj, blir antingen något här i orten eller så drar vi enda in till stan och väljer nåt lite mer ;) .. erbjöd mig köra så pappa kan ta en öl till maten


110726

sitter och tittar resor, jag och älskling annika åker till magaluf den 23 augusti, det är liksom en månad kvar jag kan knappt vänta längre är så rastlös. jag sitter och letar vad man kan göra där och det ser ut som vi kommer att kunna ta våran trampbåtsoskuld som vi lovat att göra den här sommaren. vill inte vänta längre! ska titta hur vi ska göra för att kunna komma till way out west nu också.


Dagen på jobbet gick snabbt som bara den o...

img_4253 (MMS)

Dagen på jobbet gick snabbt som bara den och jag höll mig göad hela tiden , älskar att jobba när det är tempo och inte nät man typ står och tittar in i väggen. Ahh ny ska jag sova , är ite trött men ska tvinga mig själv för hoppas gå upp tidigt imorgon till strålande sol, natts


110724

ohyeeee nu är helgens jobb färdigt och jag har beställt hem kräftstjärtar och inlagdavitlöksklyftor så snart blir de lyxmiddag för min del :D .. langar upp lite iphone bilder jag inte fått upp än :

förra helgen skulle vi ut för att fira faraz men vi va lite för sega och jag hade inge legg så slutade med en trevlig stund med två söta iranier som va sångare och supersnälla i stan



måndag - kryssning, nice kryssning som aa slutade med det där gänget som va supersnälla och söta kl sent så vi missade frukosten

godaste chokladen jag ätit!

hittade nåt coolt program jag hade på mobilen .. hehe



ready to take off again! - onsdag, mot gotland





på kallis med annika viktor ellika och roger
det va superfett, tack gänget för två dagar som verkligen blev ett toppminne!


om alla veckor va som den här skulle jag aldrig klaga..


Godnatt bloggen! Blir lite för lite timmar...

Godnatt bloggen! Blir lite för lite timmars sömn inatt men kan betyda en dag som kommer svepa förbi på jobbet, vi får se...


Usch idag vill jag bara gå och lägga mig i...

Usch idag vill jag bara gå och lägga mig i sängen igen, jG vill absolut inte jobba jag vill bara ligga i sängen hela dagen, aja tjäna pengar måste man så lets go!


110724

Shit vilka dagar det varit!! nu har jag sovit 12 timmar iaf men känner mig forfarandd som ett vrak, men ett lyckligt och glatt sådant för jag har haft jävligt kul! ska iväg till jobbet vid tre men blir bara kort idag så Det är tur, har jordens nackspärr... Undra varför hahahah dududududu dududududu dudud dudu dudu saknar redan Gotland fan


110719

img_3209 (MMS)

Hemma nu i några timmar innan jag och Annika ska däcka i sängen och sen åka iväg halv nio till färjan imorgon. Träffade ett gäng på två killar och två tjejer på båten igår som vi hängde med, härligt gäng liksom :D va som en kryssning ska va tyckte jag vi flumma mest runt och va intr allt för fulla och det slutade med någon timmes shitchat med gänget och sen sova :) nu blir det Gotland för hela slanten, känner mig rastlös redan nu!!!


110717

joe, tänk på att aldrig glömma bort att du är the leader!

det är lätt att låta någon få vara ens leader
men jag har kommit på att man aldrig får låta det hända,
kom aldrig så nära och gå så djupt
så att du inte längre har någon kontroll
och kan styra situationer som en riktig leader.


Aa nu va kryssning bokad imorgon och Gotla...

img_2343 (MMS)

Aa nu va kryssning bokad imorgon och Gotland på onsdag!! Har humörsvingnig nu känner jag antingen bara humöret eller så är de hungern som börjar ta kol på mig. Drar till kista strax med ankan och fixar lite grejer och äter. Ah. Hej.


Godnatt bloggen!

img_0771 (MMS)

Godnatt bloggen!


Nyklippt!!! Så jävla nöjd... Eehhhheh nää ...

img_8074 (MMS)

Nyklippt!!! Så jävla nöjd... Eehhhheh nää ska börja använda mina värmesploar igen dd blir så fint! Sitter väntar på Annika ska nog iväg och titta Harry Potter ikväll :)


110714

tipsing tipsing! bästa bloggen jag ever läst är fokis.se! är inte jätteinsatt och läser hennes blogg i perioder men när man väl läser den är den fascinerande alltså! hon lever är ascoolt liv jag ej skulle tacka nej till och skriver om intressanta saker! toppenbrud!

110713

det va en härlig promenad! en mil gick vi, i lagom tempo och jag kan säga att det tog på krafterna jag och mamma gick som zombies nere i centrum men det va grymt faktiskt. det är härligt att va ute i naturen, underskattat som fan! 


110713


110713

pappa du va grym!


110713

idag är jag den lyckligaste tjejen i stan!


En mil senare är jag hemma. Nu ska jag ner...

En mil senare är jag hemma. Nu ska jag ner och hämta minnetonkas!!


hurtig brud liksom

img_8975 (MMS)

hurtig brud liksom


Uppe med tuppen kan man väl typ säga. Ska ...

img_3110 (MMS)

Uppe med tuppen kan man väl typ säga. Ska dra iväg och träna hårt som fan snart, som fan


110712

va jobbigt långsamt det går, men fan snart åker vi!


110712

img_2653 (MMS)

Mumszz


110712

img_9842 (MMS)

Jag vaknar upp som ett frågetecken nu för tiden. Fan va ångesten tar över mig. Det känns vekligen att livet kommer ta en turn nu, min har redan börjat men snart är det upp och ner. Äsch det är bara att glida med och hoppas på lite tur, prestera och alltid se till att få ut någonting av det. Snart blir det Pannbiffar med potatis och sås, mums är jättehungric


Annika drog med mig på. 50årdfest i helgen...

img_4105 (MMS)

Annika drog med mig på. 50årdfest i helgen och man skulle vara PRinssesa så jag va lite hulahula prinsessa , somrigt liksom


110712

jajaa nu va det tisdag, shit va tiden går sakta :s .. ikväll ska pappa spela i kungsträdgården så ska dit och hejja lite :) va jag vet så är de nå psykpride där så det ska bli kul att se papi uppträda där :D .. haha nu ska jag sminka mig lite sen hittar vi på något mamma och jag!


Ahhhhh de va gott med tunnbröd. Snart över...

img_3501 (MMS)

Ahhhhh de va gott med tunnbröd. Snart över till kussarna för grill och filmmys, hungrig jävel och huvudvärk


Here again!! Haha nu ska jag nere till cen...

img_2566 (MMS)

Here again!! Haha nu ska jag nere till centrum hehhhhe


Hoj hoj hoj va jag uppdaterar! Vakna nu ha...

img_1722 (MMS)

Hoj hoj hoj va jag uppdaterar! Vakna nu har sovit ut ska till centrum köpa kostym byxor till jobbet :/ nu blir det fil med musli och smultron, lyx och lax?


110710


oherre måste skynda mig till åhlens!


110710

aa har väl minst sagt tyckt synd om mig själv sista dagarna, kommit på att jag nog är lite annorlunda andra. såklart jag tycker att jag bättre än andra, de tycker ju alla men jag är nog rätt mkt annorlunda andra, inte bra/dålig utan är annorlunda. ingen är som jag, iaf inte nu, och iaf inte de jag träffat på hittills. jag behöver en soulmate. jag är stark själv men jag behöver någon som hjälper mig bli lite starkare och som jag kan pussa på. jag älskar att pussas, hehe. HUR som HAVER jag tröstade mig själv nyss med att köpa två par minnetonkas som jag tänkte gå runt i och fortsätta vara annorlunda i. de va rea så fick 2 par till priset av 1. hoppas nu bara att de passar. please liksom?

IT CAN ONLY GET BETTER

IT CAN ONLY GET BETTER


HAhaha mamma och pappa är påväg hem sen sk...

img_9284 (MMS)

HAhaha mamma och pappa är påväg hem sen ska vi och äta ute / hungrig trasig sliten trött tjej


At work. Gå långsamt...

At work. Gå långsamt...


Off to work.halsen bråkar fortfarande, fan...

Off to work.halsen bråkar fortfarande, fan det kändes bättre igår men nej fan ska jag inte bli av med det så lätt. Nu cyklar jag iväg till jobbet i solen med min svarta outfit, not fun.


Ihhhhhhh hihihihihi kan inte sova nu åh fa...

Ihhhhhhh hihihihihi kan inte sova nu åh fannn!!!


Rihanna - troubled Water

Rihanna - troubled Water


110708

haha. idag känns de ju bättre såklart. sjukt att man aldrig lär sig att det går ett tag sen blir man deprimerad måste släppa ut det och sen går det över? fungerar väl så för att man ska känna att man är levande, vet inte. idag känns det iaf ljusare, lite mer frisk men vill inte skriva för mkt för då vaknade jag säkert imorgon med feber. aa var väl bara det. imorgon kommer jag nog avra lack när jag kommer hem från jobbet om det inte har varit lugnt på jobbet.

JAAA!!! så har man en trasig bror Som tar ...

JAAA!!! så har man en trasig bror Som tar bilen ifrån en och lämnar en på jobbet 40 min innan man börjar så nu sitter man här och försöker att inte bilda för mkt saliv för att inte behöv svälja. Fortfarande skit less. Åh :(


Säger inte att livet är underbart men idag...

Säger inte att livet är underbart men idag är det många mil ifrån att ens kännas värt. Kill me jag svettas fryser kan inte prata för jag inte kan svälja har huvudvärk Livs- och framtidsångest. Mens smutsig kropp och irriterad. Jag är inte på humörpunkt


Nu är flugan död. Godnatt liksom

Nu är flugan död. Godnatt liksom


Kan inte sova, nog med att jag Känner mig ...

Kan inte sova, nog med att jag Känner mig ensam bara efter nån timme utan Annika så tänker jag jävligt mkt plus myggan! Det är en jobbiga mygga i mitt rum som bara surrar när jag blundar och har släkt. / irriterad tjej Ääeee nu börja den surra igen!!!!! Ååååååhhg


110705

oh ho, inte alls haft mkt för mig typ men är ändå typ slut som människa.. jo har nog haft ganska mkt för mig jämfört med vad jag brukar så aa har ju inte skrivit något då även om det är jättelätt med smsblogg nu ;) .. haha men här är lite mobilbilder, tömmer mobilen nu!







RSS 2.0